Het Netwerkloket

Datum

20 oktober 2022

Locatie

Utrecht

Voor de apotheekeigenaren is er het ledenprogramma, voor apothekersassistenten de Mosadex Experience. Precies! Jij valt tussen wal en schip. Daar brengt Mosadex Groep verandering in. Ben jij erbij op donderdag 20 oktober?

Wat is het Netwerkloket?

Een gratis event speciaal voor alle AIOSsen, jonge apothekers, tweede apothekers en beherend apothekers die geen apotheekeigenaar zijn. Een gezellige en waardevolle samenkomst met een diner, borrel en vermaak. 

Vermaak? We hebben een interessante spreker uitgenodigd. Jij gaat gegarandeerd met een nieuwe lading inspiratie naar huis.

Locatie en openbaar vervoer

Evenementenlocatie Mereveld, Mereveldseweg 9, 3585 LH Utrecht

Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar. Kom je met het openbaar vervoer? Reis dan naar Station Utrecht Lunetten en pak daar de (gratis) shuttlebus. Die staat speciaal voor jou klaar.

Ben jij erbij?!

Meld je vóór 3 oktober 2022 aan via dit aanmeldformulier. Let wel op: het aantal plaatsen is gelimiteerd. Werken er meer apothekers op één locatie? Uiteraard zijn jullie allemaal welkom. Behalve de eigenaar natuurlijk ;)

De planning

18.00 uur | Inloop 
18.20 uur | Openingswoord van CEO Ard van der Meij
18.30 uur | Walking diner
20.00 uur | Olympisch kampioen Mark Tuitert over hoe jij als apotheker doelen bereikt, dromen realiseert en omgaat met tegenslagen.
21.00 uur | Netwerkborrel
22.00 uur | Verwacht einde

Het Netwerkloket

Locatie

Mereveldseweg 9
3585 LH Utrecht
Routebeschrijving