Carrièredag Groningen

Bedankt voor je interesse of deelname aan één van onze activiteiten tijdens de carrièredag in Groningen. We hopen dat je een beter beeld hebt gekregen van Mosadex Groep, Het Apotheekloket en de zelfstandige openbare farmacie. Wij vonden het erg leerzaam en hebben ook van jullie input en enthousiasme veel opgestoken. Bedankt daarvoor!

Carrièredag Groningen

Hebben we je overtuigd om te kiezen voor de openbare farmacie? Wil je je specialiseren als openbaar apotheker in een geaccrediteerde apotheek? Het Apotheekloket zoekt voor jou de juiste match. Registreer je hier voor een opleidingsplek.

De workshop gemist?

In de workshop dachten studenten mee over stellingen uit de openbare farmacie en het ondernemerschap. Kun je vandaag de dag nog geld verdienen met een eigen apotheek? Heb je veel eigen geld of extra opleiding nodig om een apotheek over te nemen? In de workshop beantwoordden ervaren apothekers met één of meerdere apotheken deze stellingen. De presentatie van deze workshop met filmpjes download je hier.

Mentornetwerk

Binnen de initiatiefnemers van Het Apotheekloket (Mosadex Groep, Service Apotheek en NAPCO) zetten we momenteel een mentornetwerk op. De mentoren delen persoonlijke ervaringen en activiteiten vanuit hun werkveld of specialisaties met studenten en jonge apothekers die zich nog aan het oriënteren zijn. Met een aantal van hen heb je reeds kennis kunnen maken tijdens de workshop. Heb je vragen of wil je wisselen van gedachten? Neem contact met ons op en wij zorgen dat één van onze ervaren apothekers jouw vraag beantwoordt:

Van links naar rechts:

  • Bas Albers
  • Kirsten van Biert-van Norel
  • Petra Hoogland
  • Mariska Pesser
  • Jacco Pesser
  • Arnoud de Vries

Testpanel gezocht

Het Apotheekloket is continu in ontwikkeling. Daarom willen we graag van gedachten wisselen met gebruikers. Doe je mee?