CareAbout detacheert apotheektalent

TalentCare (voorheen CareAbout) brengt de zin in de zorg! Hun doel? Impact creëren. Samen met zorgverleners werkt TalentCare aan een beter zorgsysteem, waarin zorg zingevend en zinvol is. Dit doen zij door apothekers en apothekersassistenten te detacheren en op projectbasis apotheken te ondersteunen.

Detachering van apotheektalent: voor goede farmaceutische en medische zorg

Veel apothekers komen dagelijks onder spanning te staan door de steeds toenemende werkdruk. Vaak is dit onder andere het gevolg van toenemende personeelstekorten, de groeiende zorgbehoefte van de individuele patiënt, uitbreiding van managementtaken, geneesmiddeltekorten en problemen met vergoedingen bij zorgverzekeraars. De zorgverleners van TalentCare bieden daarom in openbare apotheken ondersteuning in het leveren van goede farmaceutische en medische zorg.

Ondersteuning op projectbasis

Onderbezetting en/of hoge werkdruk in de apotheek? Geen zorgen, er is bij TalentCare meer mogelijk dan alleen detachering of ondersteuning op locatie door één van hun apothekersassistenten of apothekers. TalentCare kan jouw apotheek ook op projectbasis ondersteunen om de organisatie te optimaliseren en de werkdruk te verlagen. Zo zorgt TalentCare er samen met de apotheker voor dat de zorg weer centraal gesteld wordt in de apotheek en een patiënt de zorg krijgt die hij/zij verdient.

Care4Life ontwikkelprogramma

TalentCare investeert in apotheektalenten. Het Care4Life ontwikkelprogramma van TalentCare zorgt ervoor dat hun apothekers en apothekersassistenten ontdekken waar zij het beste op hun plek zitten.

En wist je dat TalentCare apotheken ook helpt bij voorraadinventarisaties? Ze vertellen je hier graag meer over. Neem contact op met Accountmanager Frans Apperloo, via 06-17210562 of frans@talentcare.nl.

 

TalentCare biedt de apotheken van Het Apotheekloket een collectieve korting van 7,5% op onze detacheringstarieven.

5 juni 2023