ABN AMRO Bank

Banken

Wij kennen de apotheekmarkt, wij kennen Mosadex Groep. Specialisten met kennis van de markt leveren een maatwerkpropositie voor kredietvraagstuk.

ABN AMRO heeft als één van de grootste banken van Nederland veel kennis over de apotheek. Deze kennis wordt door onze Sectorspecialisten Medisch verkregen door in gesprek te gaan én te blijven met apothekers, alle relevante beroeps- en brancheorganisaties en stakeholders. Zij volgen de trends en ontwikkelingen in de farmacie en beschikken over specifieke financiële expertise op het gebied van overnames, associaties en het opzetten van gezondheidscentra. Zij geven vanuit actuele trendanalyses verantwoord en persoonlijk advies aan apothekers.

Iedere apotheker wordt gekoppeld aan een adviseur. Deze Specialist Medisch begeleidt en adviseert de zorgverlener vanaf de studie en opleidingsfase, associatie en praktijkovername, tot de overdracht en staking van de praktijk. Zakelijk en privé! Wij zorgen dat de zorgverlener snel inzicht heeft in de financieringsmogelijkheden en welke impact dit heeft op de persoonlijke financiële situatie. Wilt u dit ook? Vraag naar de gratis QuickScan!

ABN AMRO, bank voor medici

Meer informatie? Kijk op abnamro.nl/medisch

ABN AMRO Bank

Contact

Rob Boelens
rob.boelens@nl.abnamro.com
+31 6 10 94 86 61

Diensten van ABN AMRO Bank
  • Banken