CareAbout

Detachering

Bij CareAbout geloven we in oprechte aandacht voor de mens in de patiënt. Dat is wat iedereen verdient!

Veel apothekers komen dagelijks onder spanning te staan door de steeds toenemende werkdruk. Vaak is dit onder andere het gevolg van de toenemende personeelstekorten, de groeiende zorgbehoefte van de individuele patiënt, de uitbreiding van de managementtaken, geneesmiddeltekorten en problemen met vergoedingen bij zorgverzekeraars. Onze zorgprofessionals bieden daarom in openbare apotheken ondersteuning in het leveren van goede farmaceutische en medisch zorg.

Er is bij ons meer mogelijk dan alleen detachering of ondersteuning op locatie door één van onze apothekersassistenten of apothekers tijdens onderbezetting en/of hoge werkdruk in de apotheek. Naast detachering, kunnen wij uw apotheek juist ondersteunen op projectbasis om de organisatie te optimaliseren en de werkdruk te verlagen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de zorg weer centraal gesteld wordt in de apotheek en de patiënt de zorg krijgt die hij/zij verdient.

FarmaCenter
CareAbout kan de apotheek compleet ondersteunen waar en wanneer nodig. Middels ons FarmaCenter zijn we in staat om flexibel het team aan te vullen, naast de bestaande vormen van detachering. Het Ontplooiingstraject van CareAbout zorgt ervoor dat onze apothekers en apothekersassistenten ontdekken waar zij het beste op hun plek zijn om daar vervolgens kosteloos uit te kunnen stromen. 

CareAbout biedt de apotheken van Het Apotheekloket een collectieve korting van 7,5% op onze detacheringstarieven.

We kijken samen hoe we u het beste kunnen helpen.

Meer informatie? Kijk op www.care-about.nl

CareAbout

Contact

Frans Apperloo
f.apperloo@care-about.nl
+31 6 17 21 05 62

Diensten van CareAbout
  • Detachering