Crowe Foederer

Accountants

Crowe Foederer is dé partner voor apothekers en staat garant voor volledige ontzorging op financieel, HR en fiscaal gebied. Wij hebben specialisten die de apotheker kunnen bijstaan bij de overdracht en/of overname en waardering van apotheken.

Financial Services

Crowe Foederer is gespecialiseerd in de dienstverlening aan apothekers. Onze mensen begeleiden apothekers bij de volledige digitalisering van de financiële administratie en bij alle vraagstukken op fiscaal en HR gebied. Door de kennis van (online) boekhoudsoftware en koppelingen met apothekerspakketten is de administratie periodiek bijgewerkt en kunnen wij verschillende waardevolle inzichten geven, waardoor de apotheker snel geïnformeerd is en op basis daarvan tijdig kan bijsturen. Tevens kunnen wij met onze data-analyses vergaande inzichten creëren. 

Corporate Finance

Onze specialisten hebben sectorkennis en begeleiden jaarlijks tientallen ondernemers (waaronder apothekers) bij de aan- of verkoop van hun onderneming, het verrichten van bedrijfswaarderingen of het bieden van begeleiding voor het verkrijgen van financiering. Wij doen dit met een persoonlijke aanpak en hebben oog voor de apotheker én de apotheek. Wij hebben een breed financieringsnetwerk bij zowel banken als alternatieve financiers, om zo voor iedere financieringsvraag een passende oplossing te bieden. Ook verrichten wij due diligence onderzoeken in het kader van overnames en brengen op deze wijze de risico’s voor de koper in beeld.

Gezondheidscentra

Wij zijn ondernemende accountants en adviseurs met een persoonlijke benadering. Waar andere stoppen gaan wij verder… Wij hebben er belang bij om de apotheker op alle gebieden bij te staan, zodat de apotheker zich met zijn kernactiviteit bezig kan houden en daardoor zijn rendement kan optimaliseren. Tevens zijn wij gewend om met initiatiefnemers van gezondheidscentra te sparren over onder andere de opzet, structuur, samenwerking en subsidie mogelijkheden.

Wij helpen ondernemers om hun plannen te realiseren met data gedreven oplossingen

Meer informatie? Kijk op foederer.nl

Crowe Foederer

Contact

Jos van Bakel
j.bakel@crowefoederer.nl
+31 6 10 78 16 55

Diensten van Crowe Foederer
  • Accountants