Vraag en aanbod in de farmacie dichter bij elkaar

Het Apotheekloket is dé plek voor vraag en aanbod binnen de apotheekbranche. Een initiatief van Mosadex Groep, Service Apotheek en NAPCO. Ons doel? Toekomstbestendige openbare farmacie.

Wie zijn wij

Een club gedreven professionals, met ruime ervaring op het gebied van apotheekbemiddeling. Wij verbinden de openbare zelfstandige apotheek met de juiste farmaceutische professional. Hoe we dat doen? Middels een digitaal loket begeleiden en brengen wij de in- en de uitstroom van zelfstandige apothekers samen. Door onze persoonlijke benadering en betrokkenheid maken we het verschil.

De start van een nieuwe toekomst

Een tijdelijke of vaste baan, een potentiële overname of opleidingsplek? Het Apotheekloket zorgt voor de juiste match. Wanneer je je bij Het Apotheekloket inschrijft, ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak. Iemand die luistert naar jouw toekomstdromen en je daarin passend advies én de juiste begeleiding kan bieden.

Een sterke samenwerking

Het Apotheekloket is een initiatief van Mosadex Groep, Service Apotheek en NAPCO. Drie grote partijen binnen de apothekersbranche met één gezamenlijk doel: toekomstbestendige openbare farmacie.

Het Apotheekloket staat voor een gezonde toekomst van apothekers. Niet alleen voor de jonge startende apotheker maar ook wanneer je jouw apotheek wil overdragen of juist personeel zoekt. Je staat er niet alleen voor!

Hulp bij calamiteiten

Kom je terecht in een onvoorziene situatie, of wil je jezelf hierop voorbereiden? Het Apotheekloket biedt hulp op maat wanneer een calamiteit zich voordoet, of wanneer je zaken op voorhand wilt regelen.

Denk aan het waarnemen, maar ook aan het regelen van overname of verkoop van jouw apotheek. Afhankelijk van jouw situatie zoeken we samen naar een passende oplossing. Voorbereiding is daarbij cruciaal, en wij brengen jou graag in contact met de juiste partijen.

Calamiteitenplan