Grenzen verleggen: een eigen apotheek

Vervolgopleiding tot het specialisme openbaar apotheker (bijna) afgerond? Dan is het tijd om verder te kijken. Al eens over een eigen apotheek nagedacht? Het Apotheekloket helpt jou je grenzen te verleggen en deze droom te realiseren. We denken met je mee over een passende financiering en geven je deskundig advies.

Wil je weten of je geschikt bent voor een overname? Neem contact op.

Neem contact op

De voordelen van een eigen apotheek

Zelfstandig ondernemen is de ambitie van veel professionals. Steeds meer jonge apothekers wagen ook daadwerkelijk de sprong naar het ondernemerschap. Maar wat maakt het werken als apotheekeigenaar nou zo leuk? Dit zijn de voordelen die apothekers zelf benoemen:

  • Je hebt zelf de touwtjes in handen en deelt je eigen tijd in
  • Je legt accenten in de farmaceutische zorg die jij belangrijk vindt
  • Je verdient meer dan wanneer je in loondienst werkt

Een eigen apotheek… iets voor jou?

Een ondernemer pur sang. Dat ben jij als toekomstig apotheekeigenaar. Je werkt zelfstandig en weet welke rol jij speelt binnen een team. Je durft zelf beslissingen én risico’s te nemen. De keuzes die jij maakt zijn weloverwogen, waarbij de gezondheid van de patiënt voor jou altijd voorop staat. Daarnaast heb je leidinggevende vaardigheden en overtuigingskracht, waardoor je anderen meekrijgt met jouw ideeën.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan hier jouw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie is adviseur Renée Saes-de Leeuw bereikbaar op
T +31 6 11 90 70 30.

Het overnameproces

Niet iedere overname is hetzelfde, maar onze ervaring leert dat er altijd een aantal stappen zijn die doorlopen worden. Gedurende het overnameproces krijg je met verschillende zaken te maken die je misschien niet allemaal bekend zijn. Daarom is het verstandig om je te laten ondersteunen door een goede adviseur. Via Het Apotheekloket helpen we je graag verder met een adviseur die bij jouw situatie past.

Benieuwd hoe zo’n overnameproces nu echt loopt? Via Het Apotheekloket hebben we een breed netwerk met ondernemers die ervaring hebben in het overnameproces. Schrijf je in en wij brengen je met een ervaren ondernemer in contact!