Praktijkexperts zijn er voor jou!

Heb je een vraag? Zou je best even willen overleggen met iemand die ook een eigen apotheek heeft? Wil je iets leren van een praktijkexpert? Even sparren? Dan kunnen wij je helpen!

Praktijkexperts zijn er voor jou!

Maak kennis met onze praktijkexperts!

Gemotiveerde apothekers met veel ervaring praten je bij over hun expertise. Ze staan open voor overleg, beantwoorden je vragen en helpen je met onzekerheden. Dit alles helemaal gratis!

Wie zijn de praktijkexperts?

Onze experts zijn allemaal apothekers aangesloten bij Mosadex Groep en hebben veel ervaring in de zelfstandige openbare farmacie. Kijk hieronder wie de experts zijn en wat hun expertise is.

Hoe kan ik de experts benaderen?

Over welke expertise heb je een vraag? Klik dan op de expert van toepassing. Telefonisch, via een appje of via e-mail kan je de experts bereiken. Als je een algemene vraag hebt die niet past bij een van de expertise, mail dan naar info@hetapotheekloket.nl.

Kosten?

Gratis! Het benaderen van onze praktijkexperts is een service vanuit Het Apotheekloket en betreffende experts. Wij willen je graag helpen op weg naar jouw toekomst in de zelfstandige openbare farmacie!