Alpha Apotheek

Wie zijn wij:
Alpha apotheek is gevestigd vlakbij een winkelcentrum in de wijk Escamp te Den Haag. De apotheek heeft een belangrijke wijkfunctie. Wij hebben hecht contact met onze patiënten en zetten ons in om hen zo goed mogelijk te begeleiden met hun medicijngebruik.

De apotheek is zelfstandig binnen een groep van 7 apotheken. De apothekers hebben een uitstekend collegiaal contact met elkaar en dit resulteert bijvoorbeeld in kennisoverdracht en waarneming voor elkaar. Er is prettig contact met alle huisartsen in de 2 FTO groepen, waarin de apotheek participeert.

De Alpha Apotheek heeft Pharmacom als AIS en maakt gebruik van de diensten van NControl en Service Apotheek. Het logistieke proces is geoptimaliseerd door gebruik van Smartfilling.

De zorg voor de patiënt staat centraal en dit resulteert in een hoge cliënttevredenheid en de beste contracten. Naast jou bestaat het team uit 1 apotheker, 5 assistentes en 1 ondersteunend medewerker. Het zijn allen zeer gemotiveerde gezellige collega’s.

Locatie

Almeloplein 8
2533AA Den Haag
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

1 vacature gevonden

Apothekers Assistent(e)

Alpha Apotheek

Apothekersassistent (Invaller) gezocht. Wil jij jou kennis en ervaring inzetten in onze apotheken? Voor onze groep apotheken zoeken we een...

Filters