Anton Jurgens Apotheek

Ons bedrijf bestaat uit twee Service Apotheken, namelijk Burcht-Apotheek Gilissen en Anton Jurgens Apotheek. Beide apotheken zijn gevestigd in het centrum van Oss. Het complete team bestaat uit vier apothekers, negentien apothekersassistentes, vijf apotheekmedewerkers en een interieurverzorgster. Tevredenheid van de klant staat bij ons hoog in het vaandel.

Anton Jurgens Apotheek is deels geautomatiseerd door de aanwezigheid van een robot. De apotheek is gevestigd in een gezondheidscentrum, waardoor er korte lijntjes zijn met andere zorgverleners. In ons gezondheidscentrum zitten onder andere drie huisartspraktijken, een fysiotherapeut en een GGD.

Burcht-Apotheek Gilissen verzorgt de baxters voor de patiënten van de Anton Jurgens Apotheek, waardoor er een relatief grote baxtergroep is. Daarnaast leveren we medicatie aan een kleine zorginstelling in Oss. Onze apotheek is de regionale dienstapotheek, gedurende de openingstijden van de huisartsenpost in Oss. Dit houdt in dat onze apotheek dagelijks van 8.00 uur tot 23.00 uur geopend is.

Locatie

Schadewijkstraat 8
5348 BC Oss
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

0 vacatures gevonden

Helaas, deze apotheek heeft momenteel geen openstaande vacatures.

Filters