Apotheek Donker

Service Apotheek Donker is een onderdeel van een bedrijf met meerdere apotheken verspreid over Beverwijk, de Zaanstreek en Amsterdam. De apotheek is gevestigd in Beverwijk. We hebben een servicepunt in Velsen Noord en in Wijk aan Zee waar cliënten hun medicatie kunnen ophalen. Op zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Het rooster voor de zaterdag bezetting rouleert, dit betekent dat je eens in de zoveel tijd aan de beurt bent om op de zaterdag te werken.

We houden ervan om steeds iets nieuws uit te proberen, ons te ontwikkelen en tegelijk doen we ons werk met veel plezier en streven we graag naar perfectie! Zo lopen we daarom voorop op het gebied van Smartfilling, logistiek en kwaliteit. Als je komt werken bij ons, zijn er altijd taken die je naast je reguliere werk erbij doet. Iedereen heeft daarom een expertise in de apotheek. Uiteraard zullen we je eerst goed in werken op de dagelijkse werkzaamheden en op het gebruik van CGM (mocht je dat niet kennen). We geven graag (BBL)leerlingen en stagiaires een kans omdat we het belangrijk vinden dat die een plekje krijgen om zich te ontwikkelen. Bij ons in de apotheek zijn er doorgaans stagiaires aan het werk.

Locatie

Markt 45
1941BM Beverwijk
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

1 vacature gevonden

Apothekers Assistent(e)

Apotheek Donker

                                                                                                                                                        Wij zijn op zoek naar een enthousiaste: Apothekersassistent (m/v) voor 24-36 uur per week Ons topteam bestaat uit 20 gedreven...

Filters