Apotheek Het Dokhuis

Apotheek Het Dokhuis is een dorpsapotheek, gevestigd in een gezondheidscentrum in Oude Pekela. In apotheek Het Dokhuis werken ongeveer 10 apothekersassistentes en medewerkers, een bezorger en een apotheker en er bestaat een nauwe samenwerking met de apotheek in Nieuwe Pekela.

De apotheek werkt met een track&trace systeem, heeft een medicijnlocker en maakt gebruik van Central Filling. Er wordt gewerkt met het AIS Farmasys van Smartmed. De apotheek levert naast reguliere recepten ook medicatie via een herhaalservice en medicatierollen.

In het gezondheidscentrum bevinden zich meerdere eerstelijnszorgverleners waarmee een goede samenwerking bestaat. Daarnaast bestaat er een goede samenwerking met alle huisartsenpraktijken in beide Pekela’s.

De apotheek maakt deel uit van Apothekengroep Groningen. De Apothekengroep Groningen bestaat uit 9 apotheken en een aantal uitdeelposten in de provincie Groningen. De apotheken zijn gezamenlijk gecertificeerd en werken samen op het gebied van bereidingen en central filling.

Locatie

Raadhuislaan 47A
9665 JA Oude Pekela
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

1 vacature gevonden

Assistent(e)

Apotheek Het Dokhuis

Apotheek Het Dokhuis in Oude Pekela is op zoek naar een enthousiaste assistent(e) die het team komt versterken voor 24...

Filters