Apotheek Hummelo en Keppel

Bedrijfsprofiel: Apotheek Hummelo en Keppel is een kleine apotheek in Hoog Keppel, gelegen in een gezondheidscentrum. De apotheek maakt deel uit van een cluster van 4 apotheken in: Aalten (apotheek Koeweide), Ruurlo (apotheek Ruurlo), Hengelo GLD (apotheek Hengelo) en Hoog-Keppel (apotheek Hummelo en Keppel). Volgens de principes van “noaberschap” helpen we elkaar onderling als dat nodig is.

De relatie met de huisartsen is heel goed, ook het FTO overleg verloopt goed, zakelijk en plezierig. Met de huisartsen vindt bijvoorbeeld het hele jaar door met vaste regelmaat medicatiegesprekken plaats. De sfeer is informeel, flexibel, eerlijk en open.

Vanwege de uitbreiding van de werkzaamheden, wil de huidige beherend apotheker meer ruimte krijgen voor managementtaken en zoekt men een enthousiaste collega, die het team wil komen versterken. De apotheek werkt intensief samen met apotheek Hengelo, alwaar alle chronische medicatie, baxters en bezorging wordt verwerkt. Vandaar dat je voornamelijk in Hengelo werkzaam zal zijn.

Automatisering: Pharmacom – koppeling met de huisartsen (Medicom). De processen van de apotheek zin efficiënt ingeregeld, waardoor voldoende tijd en ruimte is voor additionele zorgprojecten. Men wil graag gebruik maken van nieuwe ontwikkelingen en innovaties.

Visie: graag eigen identiteit, Bewust geen franchise. “Dichtbij, bekend met de mensen in de omgeving, voor en door”. Persoonlijke aandacht voor de klant staat voorop, professionaliteit en deskundigheid moet in alles congruent uitstralen. Men wil kwaliteit bieden. Het motto is: “persoonlijke aandacht voor de gezondheid”.

Locatie

Burgemeester van Panhuysbrink 1
6997AA Hoog-Keppel
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

0 vacatures gevonden

Helaas, deze apotheek heeft momenteel geen openstaande vacatures.

Filters