Apotheek Koeweide

Apotheek Koeweide te Aalten, is gesitueerd in een gezondheidscentrum tezamen met drie huisartsenpraktijken en diverse andere zorgverleners. De relatie met de huisartsen is heel goed, ook het FTO overleg verloopt goed, zakelijk en plezierig.

De sfeer in de apotheek is informeel, flexibel, eerlijk en open. Het assistententeam (6) is zeer zelfstandig en enthousiast. De processen van de apotheek zijn efficiënt ingeregeld, waardoor het werk altijd af is en wij voldoende tijd en ruimte over houden voor additionele zorgprojecten.

Naast de reguliere clientèle levert de apotheek ook farmaceutische zorg aan een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. De apotheker neemt ook deel aan de medicatiecommissie van deze instelling.

De apotheek heeft een formeel samenwerkingsverband met enkele collegae in de regio; te weten apotheek Ruurlo, apotheek Hengelo GLD en apotheek Hummelo/Keppel. 

Locatie

Koeweide 4
7121ej Aalten
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

1 vacature gevonden

Beherend apotheker

Apotheek Koeweide

Apotheek Koeweide is een goed geoutilleerde en moderne dorpsapotheek met een zeer ervaren en zelfstandig apotheekteam. Ons motto luidt “persoonlijke...

Filters