Apotheek Rhoon

Service Apotheek Rhoon is een dorpsapotheek, gelegen in het winkelcentrum van Rhoon. De apotheek heeft daarnaast een servicepunt in Poortugaal. Het apotheekteam werkt nauw samen met drie huisartsenpraktijken in Rhoon en twee huisartsenpraktijken in Poortugaal. Ook leveren wij de medicatie voor twee woonzorgcentra en werken we nauw samen met de thuiszorg met behulp van de digitale toedienlijsten.

Mede dankzij het gebruik van systemen als SmartFilling, Track & Trace systeem en de 24-uurs automaat verlopen de logistieke processen in de apotheek zeer efficiënt. Hierdoor heeft het team tijd om de cliënten de nodige aandacht en zorg te geven. Met jouw komst willen we het zorgaspect in de apotheek een verdere boost geven!

Eind dit jaar zullen we onze samenwerking met de huisartspraktijken in Rhoon verder intensiveren: dan zal Service Apotheek Rhoon verhuizen naar het gezondheidscentrum.

Locatie

Verdistraat 2-6
3161RK Rhoon
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

1 vacature gevonden

Apothekers Assistent(e)

Apotheek Rhoon

Over deze vacature Wat ga je doen? De werkzaamheden zullen bestaan uit het klaarmaken, controleren en ter hand stellen van...

Filters