Apotheek Rijken

Apotheek Rijken is een zelfstandige apotheek in een levendige winkelstraat met goede contacten en hierdoor een nauwe samenwerking heeft met huisartsen en andere zorgverleners in de omgeving. Apotheek Rijken is aangesloten bij de Plusapotheken, wat betekent dat wij gespecialiseerd zijn in HIV-zorg.

We hebben een enthousiast team van 2 apothekers (waarvan 1 per 1 januari 2023 met pensioen gaat), 11 apothekersassistenten, 2 apotheekmedewerkers, een bezorgteam, en stagiaires. De apotheek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Service- en klantgerichtheid staat zeer hoog in het vaandel en door onze zelfstandigheid kunnen wij écht zorg op maat voor de individuele cliënt leveren. Wij doen net dat stukje extra moeite voor onze patiënt, zodat deze zich echt goed persoonlijk geholpen voelt.

Mede dankzij het gebruik van systemen als Smartfilling, Track & Trace systeem en de 24-uurs automaat verlopen de logistieke processen in de apotheek zeer efficiënt. Hierdoor heeft het team tijd om de cliënten de nodige aandacht en zorg te geven. Met jouw komst willen we het zorgaspect in de apotheek een verdere boost geven!

Locatie

Spinozaweg 285
3076EP Rotterdam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

1 vacature gevonden

Tweede apotheker

Apotheek Rijken

Voor Apotheek Rïjken zijn we op zoek naar een 2e apotheker, hetzij die de specialisatie tot Openbaar Apotheker wil volgen,...

Filters