Apotheken Waalre

Vanuit onze twee locaties (Aalst-Waalre en Waalre-dorp) leveren wij de farmaceutisch zorg aan het gehele dorp. Locatie Aalst-waalre bevindt zich in een modern gezondheidscentrum samen met andere eerstelijns zorgverleners. Locatie Waalre-dorp bevindt zich momenteel in winkelcentrum de Bus, maar zal medio januari 2022 ook verhuizen naar een nieuw gezondheidscentrum. De lijntjes met de huisartspraktijken zijn kort en de samenwerking verloopt prettig. 

Ons gezellige en hardwerkende team bestaat uit 16 medewerkers. Het personeel wordt op beide locaties ingezet. Ondanks de verschillende locaties, heerst er een sterk samenhorigheidsgevoel. Wij proberen samen met elkaar de beste zorg te leveren aan onze patiënten in het dorp. Daarbij staan klantgerichtheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

De apotheken zijn van alle logistieke gemakken voorzien: 24-uurs afhaalautomaat, track&trace, herhaalservice en centralfilling. Zo blijft er meer tijd over voor de patiënt. Ook werken wij papierloos in Pharmacom.

Locatie

Raadhuisstraat 6a
5582JD Waalre
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

1 vacature gevonden

Assistent(e)

Apotheken Waalre

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij de apothekersassistent die wij zoeken? Wat neem je mee? Diploma...

Filters