Service apotheek It Krúswâld

Apotheek  It Krúswâld Buitenpost / Kollum  is een maatschap van twee apotheken, die zeer nauw samenwerken. De apotheken worden geleid door vier apothekers. Aangezien één van ons met zwangerschapsverlof gaat, zijn we op zoek naar een apotheker ter vervanging tijdens dit zwangerschapsverlof, maar ook tijdelijk ter uitbreiding van ons apothekersteam.

 

Naast de vier apothekers zijn er negentien assistentes en een aantal apotheekmedewerkers op invalsbasis.

Wij hebben een hecht team met een platte organisatiestructuur en er is altijd een apotheker actief op de werkvloer.  Met de huisartsen, thuiszorgorganisaties en andere zorgverleners binnen ons verzorgingsgebied werken we goed samen en de communicatielijnen zijn kort. Ons FTO heeft niveau 4.

Met zijn allen streven we ernaar om in een prettige sfeer goede zorg te leveren aan onze patiënten.  Service Apotheek , NControl , Pharmacom, Smartfill en OZO-verbindzorg ondersteunen ons daarbij.

Onze patiënten waardeerden ons  de afgelopen jaren met een ruime 8,5 in het klanttevredenheidsonderzoek, op basis waarvan we in het verledentweemaal uitgeroepen zijn tot de beste apotheek van Friesland.

In onze vestiging in Buitenpost bereiden we nog zelf op beperkte schaal medicatie op maat en de avond- en weekenddiensten zijn geregeld door deelname in de Spoed Apotheek Dokkum en Omstreken.

Locatie

Voorstraat 13
9285NM Buitenpost
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

0 vacatures gevonden

Helaas, deze apotheek heeft momenteel geen openstaande vacatures.

Filters