Keizer Karelpark Apotheek

Wie zijn wij

De Keizer Karelpark apotheek is een zelfstandige,  middelgrote apotheek, vlakbij het centrum van Amstelveen gelegen in Amstelveen zuid, met een gevarieerde klantenkring en een uitgebreid assortiment zelfzorg en huidverzorging.

De apotheek maakt gebruik van Pharmacom, heeft een combinatie van afhaalautomaat en track & trace met het programma Pharmastore en we maken gebruik van de Service Apotheek formule. We zijn HKZ gecertificeerd.

We werken nauw samen met de lokale huisartsen- en thuiszorg. Daarnaast verzorgen wij ook de weekafleveringen voor veel patiënten die nog thuis wonen. Wij bereiden geen geneesmiddelen meer in de apotheek. Er is veel afwisseling van werkzaamheden en voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Wij bieden onze patiënten de volgende services aan: herhaalservice, levering via geïndividualiseerde distributievormen, geneesmiddelenuitgifte automaat, thuisbezorging van medicatie en een glimlach aan de balie.

Door de centrale ligging is de apotheek goed bereikbaar met openbaar vervoer. We hebben een betrokken en  flexibel team.

Ons team bestaat uit acht ervaren apothekersassistenten, een bezorger en twee apothekers. Het team werkt goed zelfstandig en we hebben de zorg voor de client hoog in het vaandel staan.

Locatie

Hueseplein 8
1185HH Amstelveen
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

1 vacature gevonden

Apothekers Assistent(e)

Keizer Karelpark Apotheek

Wat ga je doen? Je vindt het leuk om de klanten op vriendelijke en vlotte wijze te voorzien van een...

Filters