Samenwerkende apotheken Valkenswaard

Samenwerkende Apotheken Valkenswaard bestaat uit twee openbare apotheken, Apotheek Vlaslant en Apotheek Valkenwaard, en een instellingsapotheek. Samen verzorgen wij de farmaceutische zorg aan 22.000 inwoners in en rondom Valkenswaard en aan 2600 cliënten in zorginstellingen (verpleeghuiszorg en verstandelijk gehandicaptenzorg). Het totale team bestaat uit 22 apothekersassistenten, 6 apotheekmedewerkers, 10 bezorgers en 4 apothekers.

Onze visie: de logistiek is goed geregeld zodat er voldoende tijd is om goede farmaceutische zorg te verlenen. Daarnaast hebben wij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Onze openbare apotheken zijn gevestigd in gezondheidscentra en werken met een pharmacom-medicomcluster. In de instellingsapotheek werken we met Medimo, een elektronisch voorschrijfsysteem waar ook de zorginstellingen mee werken. De samenwerking met collega-zorgverleners als huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten is zeer goed. Het contact is uniek en laagdrempelig.

Locatie

Waalreseweg 27
5554 HA Valkenswaard
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

41 - 50

0 vacatures gevonden

Helaas, deze apotheek heeft momenteel geen openstaande vacatures.

Filters