Samenwerkende Diemer Apotheken

De Samenwerkende Diemer Apotheken is een zelfstandige, niet aan een keten of apotheekformule gebonden, maatschap bestaande uit vier apotheken in Diemen en Duivendrecht. Iedere vestiging heeft eigen specialisaties, maar vormen samen één geheel. De apotheken maken gebruik van CGM, Track & Trace, Speedfilling, 24/7 uitgifte-automaten en NControl. Daarnaast zijn we ook toezichthoudend apotheek van diverse zorginstellingen.

Ons team bestaat uit vijf apothekers, 28 apothekersassistentes en 15 medewerkers. Ook zijn we een opleidingsapotheek voor apothekersassistentes en apothekers, waardoor de kwaliteit van het team wordt geborgd.

Het dorpse karakter van ons afgebakende verzorgingsgebied biedt voordelen zoals een klein aantal en vaste groep huisartsen. Korte lijnen en een goede samenwerking met deze huisartsen, maar ook met thuiszorgorganisaties en andere zorginstellingen zorgen voor een hoge kwaliteit van patiëntenzorg.

Locatie

Ouddiemerlaan 63
1111GV Diemen
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

41 - 50

2 vacatures gevonden

Tweede apotheker

Samenwerkende Diemer Apotheken

TWEEDE APOTHEKER Wie zijn wij? De Samenwerkende Diemer Apotheken is een zelfstandige, niet aan een keten of apotheekformule gebonden, maatschap...

Beherend apotheker

Samenwerkende Diemer Apotheken

De Samenwerkende Diemer Apotheken zoeken een: BEHEREND APOTHEKER Wie zijn wij? De Samenwerkende Diemer Apotheken is een zelfstandige, niet aan...

Filters