Service Apotheek Apollo

Service Apotheek Apollo is een HKZ gecertificeerde apotheek met een team van 2 apothekers, 20 apothekersassistentes en 3 medewerkers. Wij zijn gevestigd in het centrum van Oud-Beijerland.

Service Apotheek is de grootste franchiseformule voor zelfstandige apotheken in Nederland. Het doel van onze centrale Service Apotheek organisatie is alle 425 aangesloten apotheken op professionele en innovatieve wijze ondersteunen bij hun dagelijkse bedrijfsvoering, zorgverlening en klantenbinding. Dat doen we door producten, diensten en projecten te faciliteren die onderscheidend zijn en de positie van onze apothekers en assistenten als zorgverlener versterken. Hoe uit zich dat? Meer tijd aan de balie, deskundig advies, een aantrekkelijke on- en offline uitstraling, sterk private label en altijd de beste service voor zo’n 3 miljoen Nederlanders die hun geneesmiddelen ophalen in een Service Apotheek.
 

Locatie

West-Voorstraat 20
3262 JP Oud-Beijerland
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

1 vacature gevonden

Assistent(e)

Service Apotheek Apollo

Wij zoeken een gediplomeerde Apothekersassistente voor 24-32 uur per week Wie zijn wij: Zelfstandige apotheek/eigenaar (geen onderdeel van een grote apotheekketen) Lid van...

Filters