Service Apotheek Bolnes

Service Apotheek Bolnes is een middelgrote apotheek in de wijk Bolnes in Ridderkerk. Wij hebben een gezellig team dat een goed contact met patiënten en huisartsen belangrijk vindt.
Door de wat geïsoleerde ligging van de rest van Ridderkerk heeft de apotheek het karakter van een dorpsapotheek. Wij hebben een goede personele bezetting, waardoor er ruimte is om extra aandacht aan goede zorg te besteden. Ons team bestaat uit een apotheker, een farmaceutisch manager, negen assistenten en een apotheekmedewerker.

Wij werken nauw samen met Service Apotheek Slikkerveer: we proberen wel zo veel mogelijk samen op te trekken, maar er is ook ruimte voor onze eigen werkwijze.

Op dit moment is de bouw van een nieuwe apotheek begonnen, waardoor we in 2022 zullen verhuizen naar een pand naast de huisartsenpraktijk in Bolnes. Dit wordt dus een spannende periode waarin er veel veranderingen op ons afkomen.

Wij werken met CGM-apotheek en NControl en Smarttracking. We hebben een grote groep baxter-patiënten, die nog zelfstandig wonen (dus geen tehuizen). Verder zijn we bezig met het uitbreiden van onze herhaalservice. Bij onze verhuizing gaan wij over op Smartfilling.

Locatie

Vechtstraat 3 3
2987 cx Ridderkerk
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

1 vacature gevonden

Tweede apotheker

Service Apotheek Bolnes

Voor Service Apotheek Bolnes in Ridderkerk zijn wij zoek naar een enthousiaste tweede apotheker voor 3 tot 4 dagen per...

Filters