Service Apotheek Harmelen

Wie zijn wij?

Apotheek Harmelen is een prachtige middelgrote dorpsapotheek waar de zorg rondom de patiënt centraal staat. De apotheek is gevestigd  aan de rand van het centrum van Harmelen, tussen Utrecht en Woerden. We hebben laagdrempelig contact met de nabij gelegen huisartsen en doktersassistenten, maar ook met (wijk)verpleging. 

Het apotheekteam is hecht en zeer ervaren. Het team bestaat uit 9 personen: 7 apothekersassistentes, 1 medewerker en 1 apotheker. We werken samen met de de andere apotheken in Zuid Holland, die onder de groep vallen. 

De apotheek maakt gebruik van centralfilling, track & trace, Ncontrol en we zijn geautomatiseerd met APRO. Voor de continue zorg hebben we een afhaalkluis. We staan open voor nieuwe uitdagingen en willen zo efficiënt mogelijk werken.

Als Service Apotheek besteden wij veel aandacht aan zelfzorg, voorlichting, farmaceutische patientenzorg en verbetering van kwaliteit, zowel intern als extern. Tot slo willen we onze digital service uitbreiden.

Harmelen is zowel per auto- als per openbaar vervoer goed bereikbaar

Locatie

Ambachtsheerelaan 3
3481GJ Harmelen
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

1 vacature gevonden

Apothekers Assistent(e)

Service Apotheek Harmelen

Wil jij je patiënten begeleiden om hun medicijnen beter te gebruiken? Wil jij echt contact hebben met je klanten? Als...

Filters