Service Apotheek Hoogeterp

Wie zijn wij:

Service apotheek Hoogeterp is gevestigd in de wijk Nieuwe Westen te Rotterdam. De apotheek is recentelijk verhuisd en vernieuwd en heeft een belangrijke wijkfunctie. Wij streven naar hecht contact met onze patiënten en zetten ons in om hen zo goed mogelijk te begeleiden met hun medicijngebruik.

De apotheek is zelfstandig binnen een groep van 8 apotheken. Apotheek Hoogeterp en de Binnenweg Apotheek werken nauw samen, zowel op logistiek als personeel gebied. Er is prettig contact met alle huisartsen in de omgeving.

Apotheek Hoogeterp heeft Pharmacom als AIS en maakt gebruik van de diensten van Ncontrol en Service apotheek. Het logistieke proces is geoptimaliseerd door gebruik van track & trace en central filling. De zorg voor de patiënt staat voor ons centraal.

Het gezamenlijke team van apotheek Hoogeterp en de Binnenweg Apotheek bestaat naast jou bestaat uit 1 apotheker,  9 assistentes en 1 ondersteunend medewerker en bezorgers. Het zijn allen zeer gemotiveerde gezellige collega’s.

Locatie

Vierambachtsstraat 96A
3023AS Rotterdam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

1 vacature gevonden

Tweede apotheker

Service Apotheek Hoogeterp

Apotheek Hoogeterp biedt ruimte aan een tweede apotheker! Ben jij afgestudeerd in de farmacie? Is patiëntenzorg jouw passie? Dan hebben...

Filters