Service Apotheek Kluis

Service Apotheek Kluis is een dynamische apotheek en instellingsapotheek in Medisch Centrum Kluis in Geleen. We hebben korte lijnen met de huisartsen in ons centrum, maar werken ook nauw samen met de huisartsen, de zorgverleners van het ziekenhuis, specialisten Oudergeneeskunde en thuiszorgmedewerkers in de regio.

Het is ons streven om elke dag te verbeteren en op gastvrije, betrokken en deskundige wijze invulling te geven aan onze rol als geneesmiddelexpert. Uiteraard voor het welzijn van onze patiënten, maar ook om een waardevolle bijdrage te leveren aan gezondheidszorg in de regio.

Service Apotheek Kluis is onderdeel van een groep van vier Service Apotheken van Caspar en Eveline van Thoor samen met Apotheek Zuidhof, Apotheek Caberg en Apotheek van Thoor. De apotheekteams werken nauw samen om de efficiëntie, de kwaliteit en het werkplezier te verbeteren.

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste apotheker met een positieve, collegiale werkhouding en die bovenstaande waarden onderschrijft.

Locatie

Frans Erenslaan 107
6164 JG Geleen
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

1 vacature gevonden

Tweede apotheker

Service Apotheek Kluis

Service Apotheek Kluis is op zoek naar een enthousiaste tweede apotheker. Het doorlopen van de specialisatiefase tot Openbare Apotheker specialist...

Filters