Service Apotheek Slotermeer

Onze missie is om het leven van de bewoner in de wijk een stukje beter te maken.

Service Apotheek Slotermeer is een gezellige apotheek en maakt onderdeel uit van een cluster van drie Service Apotheken in Amsterdam. In de wijk Geuzenveld-Slotermeer werken de drie apotheken intensief samen en de komende jaren zal de samenwerking onder leiding van Marcel Kooij verder worden geintensiveerd.

We maken gebruik van het AIS CGM Apotheek, gebruiken NControl, NCare, CareXS en een uitgifterobot.

We hebben een ervaren, gezellig en enthousiast team en goed contact met de huisartsen uit de buurt.

De komende jaren willen we de samenwerking tussen de 3 apotheken en met de zorgverleners in de wijk verder intensiveren. Basis daarbij is de implementatie van de Professionele Standaard van de openbare farmacie. 

Binnen het cluster worden apothekers en -assistentes opgeleid en lopen regelmatig farmakundigen i.o. een stage. Er is ook ruimte voor wetenschappelijk onderzoek, zoals de Amsterdamse Therapietrouw Proeftuin.

Ben jij een enthousiaste openbaar apotheker die zich verder wil ontwikkelen en dit cluster samen vorm wil gaan geven, neem dan contact op met Marcel Kooij.

Locatie

Burg. de Vlugtlaan 8385
1063BH Amsterdam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

1 vacature gevonden

Beherend apotheker

Service Apotheek Slotermeer

Ben jij een enthousiaste apotheker met uitstekende communicatieve vaardigheden? Heb je de ambitie om samen met een gepassioneerd team van...

Filters