Service Apotheek Tarwezigt

Service Apotheek Tarwezigt is een gemiddelde apotheek in een gezondheidscentrum en centraal gelegen in de oude multiculturele wijk Tarwewijk. In het gezondheidscentrum bevinden zich nog twee huisartsen, fysiotherapie en een tandartspraktijk.

Op 5 minuten afstand van Tarwezigt bevindt zich een tweede vestiging: Service Apotheek Zuidplein. Dit is een kleine apotheek, gelegen in Verzamelgebouw Zuidplein, samen met huisartsen en een abortuskliniek.

Een aantal processen geschiedt op één locatie. Zo heeft Service Apotheek Tarwezigt de beschikking over een 24-uurs afhaalautomaat. Ook het verwerken van baxters vindt hier plaats. Service Apotheek Zuidplein houdt zich bezig met Smart Filling en Herhaalservice.

Om het team all-round te maken, rouleren de assistenten over beide locaties.

Als apotheker werk je niet alleen samen met je collega van Zuidplein, maar ook met de apothekers en kwaliteitsfunctionaris van Service Apotheek Pendrecht. Alle drie de apotheken zijn multi-site HKZ gecertificeerd.

In de apotheken wordt gewerkt met Pharmacom. De artsen en apotheken in de regio zijn aan hetzelfde Pharmacom/Medicom-cluster gekoppeld, waardoor gegevens optimaal worden uitgewisseld. De samenwerking met de diverse zorgverleners is collegiaal en laagdrempelig.

Locatie

Mijnsherenplein 14
3081 CN Rotterdam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

1 vacature gevonden

Beherend apotheker

Service Apotheek Tarwezigt

Ben jij een ondernemende apotheker die het leuk vindt een team tot een hoger niveau te tillen? Dan ben jij...

Filters