Service Apotheek Waesbeeck bv

Service Apotheek Waesbeeck is al meer dan 30 jaar de apotheek in Waspik en is gevestigd in medisch centrum de Wissel. Door de korte lijnen is de samenwerking met de huisartsen en de thuiszorg heel goed. Door deze nauwe samenwerkingen zorgen we ervoor dat de klant; gemak, service en een persoonlijke benadering ervaart. Dat dit wordt gewaardeerd blijkt uit het feit dat de patiënten ons met een 8,0 waarderen.

Ons team bestaat uit; 2 apothekers, 2 assistenten een BBL’er en 2 bezorgers. Daarnaast hebben we veel processen geautomatiseerd. Zo werken we in plaats van een ladekast met een robot van Robopharma, een Robowall als 24/7 medicijn afgifteautomaat en CGM als computersysteem.

Onze openingstijden zijn van 8.00 uur tot en met 17.30 en om gezellig met elkaar te lunchen zijn we van 12.30 uur tot en met 13.00 uur een half uurtje dicht.

Locatie

Wilhelminastraat 4
5165TJ Waspik
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

1 vacature gevonden

Assistent(e)

Service Apotheek Waesbeeck bv

Als apothekersassistent bij Service Apotheek Waesbeeck verricht je werkzaamheden met betrekking tot het bewaken, controleren, adviseren en voorlichten bij het...

Filters