Service Apotheek Wassenaar

Wie zijn wij?

Service Apotheek Wassenaar is samen met Service Apotheek Wassenaar Zuid onderdeel van de Wassenaarse Apotheken. Apotheek Wassenaar is een zelfstandige, ruime en moderne apotheek. We vinden een gezellige en laagdrempelige sfeer erg belangrijk. Ook met de andere lokale zorgverleners is er een prettige en nauwe samenwerking. Bovendien zijn we gevestigd tegenover een gezondheidscentrum met 8 huisartsen, fysiotherapie, diëtisten, psychologen en een tandarts. Hier wordt ook spreekuur gehouden door medisch specialisten en er is een diabetesverpleegkundige werkzaam.

Onze apotheek is direct gekoppeld met alle huisartsen in Wassenaar (Pharmacom-Medicom), daarnaast verwerken we de recepten met Digitaal Recept, hebben we verdeeld over beide locaties drie 24-uurs automaten en maken we gebruik van SMART Track and Trace, NControl en de MedGemak App. We leveren ook medicatie aan meerdere verzorgings- en verpleeghuizen in Wassenaar. In de HUB in Warmond wordt met behulp van Smart Filling een groot deel van de medicatie, voor (onder andere) onze beide locaties, klaargemaakt.

Ons team bestaat in totaal uit 4 apothekers, 19 apothekersassistenten, 6 apotheek medewerkers, stagiairs, een vast bezorgteam en een pedicure.

Locatie

Hofcampweg 254
2241KL Wassenaar
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

31 - 40

1 vacature gevonden

Apothekers Assistent(e)

Service Apotheek Wassenaar

Wat ga je doen? Op zoek naar een leuke en afwisselende baan? Service Apotheek Wassenaar is op zoek naar een...

Filters