Service Apotheken Veenendaal

Service Apotheken Veenendaal is een zorgcombinatie van 3 Service Apotheken: Kerkewijk, Kloppend Hart en Zwaaiplein. Het is een team van in totaal 7 apothekers, 45 apothekersassistentes en 5 ondersteunend medewerkers. Afgelopen jaren hebben we al veel stappen ondernomen om de apotheken toekomstbestendig te maken. We werken volledig digitaal en staan zowel in de apotheek als online voor de cliënten klaar.
We werken samen met artsen, zorginstellingen en wijkverpleging en voeren zorgprojecten uit. Je zult kennismaken met de logistieke processen maar ook de zorginhoudelijke kant van het beroep. Dat maakt het boeiend. Het team in de goed georganiseerde apotheken is betrokken en hecht. Dat maakt het gezellig. Je kunt rekenen op de prima arbeidsvoorwaarden van de CAO Apothekers in Dienstverband.

Solliciteren? Lijkt het jou leuk om ons apothekersteam te komen versterken? Stuur dan je CV met motivatie naar Heleen Pothoven via administratie@apotheek-kerkewijk.nl.

Locatie

Nijverheidslaan 1
3903 AL Veenendaal
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

51 of meer

1 vacature gevonden

Tweede apotheker

Service Apotheken Veenendaal

Kennismaken met een vooruitstrevende apotheekorganisatie? In verband met een zwangerschapsverlof van een van de apothekers zoeken wij een apotheker die samen met...

Filters