Stratumse Apotheek

De Stratumse Apotheek is een echte stads apotheek in Eindhoven, waar vele bijzondere zaken samenkomen, zoals homeopathie en antroposofie. Wij zijn een moderne apotheek met een goede klanttevredenheid. Zo werken wij met een robot aan de balie, een local filling robot en een afhaalautomaat, waardoor er meer tijd overblijft voor zorg inhoudelijke taken. Sinds 2005 zijn wij ook gevestigd in het Gezondheidscentrum Granida, samen met 4 huisartsen, 7 praktijkondersteuners en 3 fysiotherapeuten. Er is een goede samenwerking met deze zorgverleners.

Wij hebben een hecht en plezierig team, dat bereid is mee te bewegen met de veranderingen die de huidige markt met zich meebrengt. Ons team bestaat uit 11 apothekersassistenten, 2 farmaceutisch medewerkers en 2 apothekers.

Gezamenlijk werken zij aan een optimale kwaliteit van zorgverlening waarbij collegialiteit en klantgericht werken speerpunten zijn. Er vinden geen bereidingen plaats in de apotheek.

Locatie

p.c. hooftlaan 8
5611 NV Eindhoven
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

1 vacature gevonden

Apothekers Assistent(e)

Stratumse Apotheek

Jouw rol? Als apothekersassistent bij een franchise Service Apotheek ben je een belangrijke schakel met betrekking tot het bewaken, controleren...

Filters