Veer Apotheek

Wie zijn wij?

De Veer Apotheek is de oudste apotheek van Zwijndrecht die dit jaar 90 jaar bestaat. Al 90 jaar zijn wij een zelfstandige apotheek in het centrum van Zwijndrecht met goede banden met eerste en tweedelijns zorgverleners waaronder diverse huisartsen, maar ook thuiszorgorganisaties, het plaatselijke ziekenhuis en specialisten ouderengeneeskunde.

De Veer Apotheek heeft twee locaties die de centraal liggen tussen Rotterdam, Dordrecht, de Hoeksche Waard en Alblasserdam.

Walburg

Veer Apotheek Walburg bevindt zich in winkelcentrum Walburg. Deze apotheek is in 2022 compleet verbouwd en is van alle gemakken voorzien. Het heeft een frisse uitstraling gekregen, passend bij het winkelcentrum dat een aantal jaar eerder al vernieuwd is.

Onze focus ligt bij het leveren van goede patiëntenzorg door net een stapje extra te zetten voor de patiënt. Uiteraard beschikken wij over een track en trace systeem, herhaalservice en maken we gebruik van smartfilling en een digitaal nummertjes- en informatiesysteem.

Naast alle apotheekwerkzaamheden heeft locatie Walburg ook een drogist waar we clienten voorzien van allerlei adviezen en producten.

Onze baxter patiënten voorzien wij gezamenlijk met onze andere locatie De Tienden van hun medicatie.

De Tienden

Veer apotheek De Tienden is nét even anders dan de gemiddelde openbare apotheek. Onze patiëntenpopulatie bestaat voornamelijk uit ouderen, dit komt omdat wij de apotheek zijn voor verschillende zorginstellingen in en rondom Zwijndrecht. Dit leidt ertoe dat wij minder baliewerkzaamheden hebben dan een gemiddelde apotheek en juist meer complexe zorg leveren. Om deze zorg zo effectief mogelijk te verzorgen beschikken wij over onze eigen baxtermachine, waardoor bij nieuwe opnames of in noodgevallen bijna altijd dezelfde dag nog een rol geleverd kan worden. Daarnaast maken wij gebruik van een uitgifte automaat, smartfilling en een uitgebreid track en trace systeem.

Beide locaties werken nauw samen en bevinden zich ongeveer op een kilometer afstand van elkaar. Ons team bestaat uit een mix van jonge en geroutineerde assistenten en medewerkers die niet bang zijn om hard werken en zin hebben om jou in ons team te verwelkomen!

We proberen onze services continu te vernieuwen en te verbeteren en we zijn sinds 2008 HKZ gecertificeerd.

Locatie

Biesbos 3
3332EC Zwijndrecht
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

1 vacature gevonden

Apothekers Assistent(e)

Veer Apotheek

Veer Apotheek Zwijndrecht is op zoek naar een gediplomeerde apothekersassistente voor 25-36 uur per week. Ben jij op zoek naar...

Filters