Apothekers Assistent(e)

Apotheek Grave

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Locatie

Grave

VACATURE APOTHEKERSASSISTENT (fulltime of parttime; uren zijn bespreekbaar)                                                                           

Voor Apotheek Grave zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste apothekersassistent die ons team komt aanvullen.                               

De Apotheek

Apotheek Grave is een grote maar zeer gezellige apotheek. We zijn gevestigd in een gezondheidscentrum samen met meerdere huisartsenpraktijken en paramedici. Daarnaast hebben we een uitdeelpost in Overasselt waar dagelijks een assistente naar toe gaat om medicatie te verstrekken. Wij zijn druk op zoek naar iemand ook graag deel wil uitmaken van ons team. We lunchen gezamenlijk en op vrijdag wordt er lunch gehaald voor iedereen. De apotheek is onderdeel van een grotere organisatie, maar geen keten.

Zoek jij een leuke en afwisselende baan waarbij je samenwerkt met een collegiaal en gedreven team? Reageer dan op deze vacature en kom bij ons werken!

Wat ga je doen?

Omdat het een grote apotheek is, zijn er verschillende rollen binnen de apotheek die voor afwisseling zorgen. ’s Ochtends ruimen we met zijn allen de bestelling op en daarna volgen verschillende werkzaamheden. We hebben de baliewerkzaamheden, medicatierollen en thuiszorg, de uitdeelpost in huisartsenpraktijk Overasselt en backoffice. Daarnaast zijn er nog talloze andere taken waar je je in kan verdiepen, zoals bijvoorbeeld logistiek of facturen.

Herken je jezelf hierin ?

Je bent apothekersassistent met een (bijna) afgeronde opleiding;
Je denkt graag mee om de organisatie naar een hoger niveau te brengen;
Je bent flexibel;
Je bent klantvriendelijk;
Ervaring met APRO is een pre, maar de ervaring leert dat iedereen dit snel oppakt.

Wat bieden wij ?                                                                                                                                                  

Werken bij ons betekent dat je deel uitmaakt van een hecht team in een prettige en afwisselende werkomgeving. Onze apotheek is voorzien van alle logistieke gemakken; herhaalservice, Central Filling, baxter, afhaalautomaat en een track & trace systeem. We werken zo veel mogelijk papierloos met APRO. We werken met veel plezier, professioneel en hebben altijd de drive tot verbetering. Je hebt hier de mogelijkheid om je in alle onderdelen van de openbare apotheek verder te ontwikkelen. Uiteraard met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO Apotheken.

Wil jij deel uitmaken van ons team ?

Spreekt deze vacature jou aan ? Neem dan snel contact met ons op ! Stuur je CV en motivatie voor 1 juli a.s. naar info@apotheekhrm.nl, t.a.v. Ellen Aretz; HR-adviseur. Heb je toch nog vragen over de vacature ? Dan kun je contact opnemen met Connie Herlaar; apotheker, telefoon: 0486-472195.

Bezoek onze website:    www.serviceapotheek.nl/grave 

Locatie

Hengel 25
5361 PH Grave
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Contactpersoon

C. Herlaar

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

18-06-2024