Apothekers Assistent(e)

Flora Service Apotheek

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Locatie

Colmschate

Pas jij in ons gastvrije apotheekteam?

Vacature: gediplomeerd apothekersassistente • 24 - 36 uur • Colmschate / Deventer

Wil jij als apothekersassistente altijd het allerbeste voor de klant? En word je er blij van als jij deze kunt helpen zoals hij of zij dat wil? Dan pas jij bij Flora Service Apotheek.

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste en gediplomeerde apothekersassistente. Jij weet hoe je het de klant zo makkelijk mogelijk kunt maken. Met jouw persoonlijke, heldere advies en uitleg over hun medicijnen, zelfzorgmiddelen en hulpmiddelen.
Jij bent flexibel, communicatief vaardig en hebt een scherp oog voor de kwaliteitsprocessen. Werken in een team vind je fijn. En van een persoonlijke  benadering van de klant? Daar krijg jij energie van.

Wat bieden we jou?
Het team helpt jou om klaar te staan voor de klant: binnen en buiten de apotheek. In Colmschate / Deventer Colmschate / Deventer werk je met 3 apothekers, 16 apothekersassistenten en 4 ondersteunende medewerkers. Je hebt afwisselende werkzaamheden. Dat maakt het boeiend. Het team in de goed georganiseerde apotheek is betrokken en hecht. Dat maakt het gezellig. Je kunt rekenen op de prima arbeidsvoorwaarden van de CAO Apotheken.

Wist je dat Flora Service Apotheek is aangesloten bij een franchiseformule met meer dan 500 aangesloten apotheken?
Daarmee werk je in feite samen met 5.000 collega’s die de service met een hoofdletter S bieden in de openbare apotheek in de wijk.

Meer weten?
Bel met Ina of Lidy.
0570 654321

Solliciteren?
Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV met motivatie naar Ina Geurtsen-Fokkema via ina@flora-apotheek.nl.

 

Locatie

Koggeschip 218
7429BG Colmschate
Routebeschrijving

Telefoonnummer

0570-654321

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Contactpersoon

Ina Geurtsen-Fokkema

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

23-04-2024