Apothekers Assistent(e)

Apothekers Combinatie Veendam

Dienstverband

Parttime

Locatie

Veendam

Ben jij de apothekersassistent(e) die Apothekers Combinatie Veendam komt versterken?
Wegens uitstroom van een collega zijn wij per direct op zoek naar een apothekersassistent(e). Dit betreft een vacature voor de openbare apotheek en/of distributieafdeling.

 Wie zijn wij?

Apothekers Combinatie Veendam (afgekort ACV) bestaat uit vijf Service Apotheken. ACV wil waardevolle farmaceutische zorg leveren, zowel voor onze cliënten als de organisaties waarmee we samenwerken. Wij streven naar de best mogelijke zorgverlening, de cliënt staat daarbij centraal.

De vacature staat open voor team distributie. Dit is een apart team binnen apotheek Sorghvliet en draagt zorg voor het verstrekken van medicatierollen. Team distributie is een hecht team met een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de afdeling. De lijnen met huisartsen, doktersassistenten en onze patiënten zijn kort, waardoor wij snel en correct kunnen inspelen op de zorgvraag. Doordat wij een aparte afdeling binnen de ACV zijn, hebben wij geen dagelijkse balie werkzaamheden. Ook als je geen affiniteit hebt met medicatierollen is er ruimte voor je in één van onze apotheken binnen de ACV.

Je nieuwe werkplek

Dagelijks zijn wij verantwoordelijk voor de distributie van de medicatierollen. Momenteel leveren wij voor ca. 1400 patiënten de medicatierollen en toedienlijsten. Veel van onze patiënten wonen thuis en zijn zelf verantwoordelijk voor hun medicatie. Een ander gedeelte van onze zorgvragers woont in een zorginstelling. Naast het leveren van de rollen zorgen wij er als team voor dat onze werkzaamheden soepel verlopen.

Samen met het team zorg je ervoor dat:

de recepteer- en aanschrijfbuffers dagelijks leeg zijn;
nazendingen tot een minimum beperkt worden door tijdig oplossingen/alternatieven te zoeken i.o.m. specialisten en apothekers;
recepten juist worden verwerkt, waarbij je zorgt voor een goede aansluiting met de medicatierol;
de wachtlijst voor nieuwe patiënten tot een minimum beperkt wordt door tijdig nieuwe patiënten in te voeren.


Wat hebben wij jou te bieden?

ACV biedt je een complete leeromgeving, met een diversiteit aan collega’s, waar je je volop verder kunt ontwikkelen. Door gespecialiseerde collega’s word je opgeleid voor de distributieafdeling, zodat je op korte termijn deskundige zorg kan bieden. Deze zorg bestaat uit een gedegen intakeprocedure, verificatie en het verwerken van mutaties door een intensieve samenwerking met huisartsen, thuiszorgorganisaties en tehuizen in Veendam en omstreken. De distributieafdeling verzorgt alle zorg omtrent de medicatierollen van patiënten binnen de hele ACV. Hierdoor is er ruimte om je te specialiseren als distributie-assistente.

Ook als je geen affiniteit hebt met medicatierollen is er, binnen een ander team, ruimte voor je in één van onze apotheken binnen de ACV.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Apotheken. We bieden je een jaarcontract voor minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week met de mogelijkheid tot een verlenging. Startdatum is in overleg en bij voorkeur z.s.m.

Interesse?

Wanneer je belangstelling hebt, dan ontvang ik graag uiterlijk 15 juni een gemotiveerde brief en je CV, die je mag mailen naar g.hofstetter@acveendam.nl.

ACV wil waardevolle farmaceutische zorg leveren’

Locatie

Skagerrak 9
9642 CT Veendam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

51 of meer

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

G. Vrieling-Hofstetter

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

29-05-2024