Apothekers Assistent(e)

Service Apotheek/DA Drogisterij Boogaard

Dienstverband

Parttime

Locatie

Uithoorn

Service Apotheek/ DA-drogisterij Boogaard zoekt een gediplomeerde apothekersassistent(e) voor 3 dagen (ongeveer 24 uur) per week.

Wat zoeken we?
Als apothekersassistent ben je het eerste aanspreekpunt van de patiënt voor onze apotheek. Je verricht werkzaamheden m.b.t. bewaken, controleren en ter hand stellen van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover.
Ben je flexibel? Kun je goed in teamverband werken? Sta je voor de zorg en service voor de patiënt? Zo ja, dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij? 
Service Apotheek Boogaard is een middel grote zelfstandige gezellige dorpsapotheek die aangesloten is bij de Service apotheek Formule. De apotheek zit samen in 1 ruimte met een DA-drogist en is gevestigd in het winkelcentrum Amstelplein te Uithoorn. Het team bestaat uit 2 apothekers, 11 assistentes, 2 bezorgers en 2 apotheekhulpen. Het is een drukke apotheek waar, door de combinatie met de drogist, het contact met de klant laagdrempelig is. Wij werken goed samen met de andere apotheken, huisartsen en fysiotherapeuten in de regio. Samen met deze disciplines vormen wij de eerstelijns zorg organisatie ‘Samenwerking Eerstelijns Zorg Uithoorn (SEZU)’ om in de vertrouwde omgeving van de patiënt kwalitatief betere eerstelijnszorg te bieden.

Wat bieden wij? 
Wij bieden een leuk team waarin ruimte is voor zelfstandigheid en eigen initiatief gewaardeerd wordt. Alle taken binnen de apotheek wordt waar mogelijk door iedereen gedaan. Wij werken met pharmacom in de apotheek en maken gebruik van de herhaalservice, Central Filling, baxter, afhaalautomaat, track & trace systeem en papierloos werken  om alles in de apotheek zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Je werkt in een dienstverband van ongeveer 24 uur per week. In eerste instantie krijg je een tijdelijk contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
De apotheek is maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 13.00 geopend. Door de weeks werk je op vaste dagen. De zaterdagen worden onderling onder alle assistentes verdeeld.

Voor vragen of solliciteren neem contact op via de telefoon : 0297 566886 of stuur een mail : apotheekboogaard@ezorg.nl

Locatie

Amstelplein 27
1421SB Uithoorn
Routebeschrijving

Telefoonnummer

0297 566886

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Pieter Boogaard

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

27-06-2024