Assistent(e)

Apotheek aan Zee

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Noordwijk

De Samenwerkende Apotheken Bollenstreek V.O.F. (SAB) bestaan uit:Apotheek aan Zee, Duinrand Apotheek, Apotheek Voorhout en Apotheek de Schelft.Wij richten ons op “bewust en veilig geneesmiddelen gebruik ten behoeve van de gezondheidswinst , dichtbij huis in de Bollenstreek”. Binnen de SAB zijn 61 mensen werkzaam o.a. 7 apothekers, 36 apothekersassistentes en 8 logistiek medewerkers. De kernwaarde van de SAB zijn: mensgericht, betrouwbaar, deskundigheid en vooruitstrevend.

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste apothekersassistentes als aanvulling op ons huidige team. Kun jij goed in teamverband werken? Ben je pro-actief, klantgericht en stressbestendig? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Ben je altijd bereid om nieuwe dingen te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving: Je verricht werkzaamheden m.b.t. bewaken, controleren en ter handstellen van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover. Je neemt deel aan projecten op het gebied van farmaceutische patiëntenzorg. Verder draag je zorg voor de afhandeling van recepten binnen de apotheek volgens protocol, houd je de voorraad bij en bewaakt deze.  

Functie-eisen:

  • Gediplomeerd apothekersassistente
  • Gedreven en flexibel
  • Klantvriendelijk, patiëntenzorg staat bij jou hoog in het vaandel
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Bij voorkeur ervaring met Pharmacom nieuw
  • Goede Nederlandse communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Parttime minimaal 24 uur per week (3 dagen per week) of fulltime (4 dagen per week)

Apotheek aan Zee

Locatie

Parallelboulevard 214a
2201HT Noordwijk
Routebeschrijving

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Wilma Kuijt-Hogewoning

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

10-10-2019