Assistent(e)

apotheek Boiten

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Leeuwarden

We zoeken per direct of zo snel mogelijk een enthousiaste, gediplomeerde apothekersassistente ter versterking van ons team. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar, voor 24-36 uur per week.

Je verricht werkzaamheden m.b.t. bewaken, controleren en ter hand stellen van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover. Je neemt deel aan projecten op het gebied van farmaceutische patiëntenzorg. Verder draag je zorg voor de afhandeling van recepten binnen de apotheek volgens protocol, houd je de voorraad bij en bewaakt deze. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Apotheken.

Ben je communicatief vaardig, ben je klantgericht en vind je het leuk om in een groot team te werken? Wil je, met je grote kennis van geneesmiddelen, een bijdrage leveren aan goede farmaceutusche zorg voor onze patient? Dan ben je van harte uitgenodigd te solliciteren!

We bieden je een werkplek, waarin we alle moderne hulpmiddelen als een robot, afhaalkluisjes en track-en-trace gebruiken. Daarnaast hebben we een grote groep patienten in de herhaalservice en met een medicatierol en werken we samen met de huisartspraktijken en thuiszorg in het gebouw. Ons team is divers in leeftijd, interesses en achtergrond. We willen dat iedereen zich welkom voelt.

Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer direct via Het Apotheekloket!

Vragen?

Neem dan contact op met Mw. Marieke Bakker, telefoon: 058-2121825

Locatie

Coopmansstraat 30
8921ST Leeuwarden
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Marieke Bakker

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

01-04-2022