Assistent(e)

Apotheek Eelde-Paterswolde B.V.

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Paterswolde

Gediplomeerde apothekersassistent (m/v) voor 24-36 uur per week

Apotheek Eelde-Paterswolde is een middelgrote dorpsapotheek. We werken nauw samen met de andere apotheken binnen ons cluster in Peize en Eelderwolde. Wij zoeken zo spoedig mogelijk een apothekersassistente die ons team zou willen komen versterken.

Teamspirit, enthousiasme, werklust, vooruitstrevendheid, ambitie en flexibiliteit zijn kenmerkende woorden voor ons en voor onze werkwijze en deze eigenschappen verwachten wij ook van een nieuwe collega.

Momenteel zijn in de apotheken 5 apothekers, 18 apothekersassistenten, 1 BBL-leerling en 4 algemeen ondersteunende medewerkers werkzaam. Ons apotheekteam kenmerkt zich door het feit dat we veel voor elkaar over hebben. Er zijn goede contacten met de medewerkers van de huisartspraktijken en de overige zorgaanbieders.

De functie behelst een parttime/fulltime werkweek, in eerste instantie voor 1 jaar met de absolute intentie om daarna te verlengen. In deze functie wordt je ingezet voor alle voorkomende apotheektaken. We bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Apotheken, een collegiale sfeer en een dynamische werkomgeving.

Heb je belangstelling of wil je meer weten over de apotheek, de functie, ons team of onze visie, neem dan contact op met Trees van der Veen op telefoonnummer 050-3093434.

Reageren op de vacature kan door voor 1 mei 2023 een mail te sturen met daarin je motivatie en je cv naar info@apotheekeeldepaterswolde.nl  Wij verzoeken alleen apothekersassistenten die (bijna) gediplomeerd zijn om te reageren.

Interesse of vragen? Bel of mail ons gerust!

Mw. T. van der Veen: 050-3093434

Locatie

Hoofdweg 154
9765CD Paterswolde
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Trees van der Veen

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

20-04-2023