Assistent(e)

Apotheek Eelde-Paterswolde B.V.

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Paterswolde

Apotheek Eelde-Paterswolde is een middelgrote dorpsapotheek. We werken nauw samen met de andere apotheken binnen ons cluster in Peize, Groningen en Eelderwolde. 

Teamspirit, enthousiasme, werklust, vooruitstrevendheid, ambitie en flexibiliteit zijn kenmerkende woorden voor ons en voor onze werkwijze en deze eigenschappen verwachten wij ook van een nieuwe collega. Als gezicht van de apotheek onderhoud je contacten met onze klanten, geeft hen het juiste (zelfzorg)advies en begeleid hen bij vragen.De functie behelst een parttime/fulltime werkweek, in eerste instantie voor 1 jaar. In deze functie zul je worden ingezet voor alle voorkomende apotheektaken. Binnen onze cluster kan het nodig zijn dat je op diverse locaties wordt ingezet en daarom is flexibiliteit van groot belang. 

We hebben een leuk team met een prettige werksfeer. We bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Apotheken, een collegiale sfeer en een dynamische werkomgeving.

Momenteel zijn in de apotheken 4 apothekers, 18 apothekersassistenten, 1 BBL-leerling en 4 algemeen ondersteunende medewerkers werkzaam in apotheek Paterswolde. Ons apotheekteam kenmerkt zich door het feit dat we veel voor elkaar over hebben.

Er zijn goede contacten met de medewerkers van de huisartspraktijken en de overige zorgaanbieders.

Heb je belangstelling of wil je meer weten over de apotheek, de functie, ons team of onze visie, neem dan contact op met Trees van der Veen of Jan van Brussel op telefoonnummer 050-3093434.

Reageren op de vacature kan door zo spoedig mogelijk een mail te sturen met daarin je motivatie en je CV naar info@apotheekeeldepaterswolde.nl  Wij verzoeken alleen apothekersassistenten die (bijna) gediplomeerd zijn om te reageren.

Locatie

Hoofdweg 154
9765CD Paterswolde
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Mw. T. van der Veen

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

25-10-2023