Assistent(e)

Apotheek Jansen

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Eindhoven

Ben je op zoek naar een leuke nieuwe werkomgeving in een moderne apotheek? Wil jij ons collegiale en enthousiaste team versterken? Heb jij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat houdt het werk in?
Je geeft goede farmaceutische patiëntenzorg aan de cliënten van de apotheek. De werkzaamheden bestaan uit o.a. baliewerkzaamheden, receptverwerking, geven van patiëntgerichte voorlichting, bewaken van de voorraad, smartfill, baxter en track en trace.

Wie ben jij?
Je bent in het bezit of bijna in het bezit van een diploma apothekersassistent. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en stelt de klant centraal. Je werkt graag in teamverband, maar kan ook goed zelfstandig werken. Je bent enthousiast en integer, houdt daarnaast van aanpakken.

Wie zijn wij?
Service Apotheek Jansen is een stadsapotheek in Eindhoven met een gezellig en collegiaal team. Wij zijn een moderne apotheek en werken o.a. met CGM (MIRA), smartfilling en track and trace.

Er zijn nauwelijks wachttijden voor patiënten vanwege de efficiënte en gestructureerde organisatie.

Vrij nemen is bijna altijd mogelijk en er hoeft (bijna) nooit overgewerkt te worden. Dus, wil je geen stress, kom ons team versterken!

Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief met cv naar ons of bel ons.

 

Locatie

Bisschop Bekkerslaan 42a 42a
5628RC Eindhoven
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Rob van den Eijnde

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

25-03-2020