Assistent(e)

Apotheek Meerpolder

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Berkel en Rodenrijs

Functie: Apothekersassistente Locatie: Apotheek Adelheid en Apotheek Meerpolder Berkel en Rodenrijs.

Apotheek Adelheid is een grote dorpsapotheek in het centrum van Berkel en Rodenrijs en Apotheek Meerpolder is een apotheek in een groot gezondheidscentrum waar ook een buitenpoli van een ziekenhuis is gevestigd. Er is een goede samenwerking met de huisartsen, specialisten en de thuiszorg. Daarnaast is de apotheek gespecialiseerd in de levering van medicatie aan instellingen. In de apotheken is retail ook een belangrijk aspect.

Het enthousiaste apotheekteam bestaat uit 20 parttime apothekersassistenten, 10 ondersteunend medewerkers onder leiding van twee apothekers en een farmaceutische consulent. Gezamenlijk werken zij aan een optimale kwaliteit van zorgverlening waarbij collegialiteit en klantgericht werken belangrijke speerpunten zijn.

Functieomschrijving:

  • Je verricht werkzaamheden m.b.t. bewaken, controleren en ter hand stellen van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover.
  • Je neemt deel aan projecten op het gebied van farmaceutische patiëntenzorg.
  • Verder draag je zorg voor de afhandeling van recepten binnen de apotheek volgens protocol.
  • Daarnaast is de verkoop van zelfzorg producten een belangrijk aspect.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Apotheken. Als Apotheek besteden wij veel aandacht aan zelfzorg, voorlichting, farmaceutische patiëntenzorg (FPZ) en verbetering van kwaliteit, zowel intern als extern.

Functie-eisen: Afgeronde opleiding tot apothekersassistent, 24-36 uur per week teamspeler, goede contactuele eigenschappen, beheersing van de Nederlandse taal en flexibel.

Interesse: voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjolein Chung-Kloth, apotheker, info@apotheekmeerpolder.nl. Solliciteer direct via Het Apotheekloket voorzien van je cv en motivatiebrief. 

Locatie

Boerhaavestraat 15
2652EP Berkel en Rodenrijs
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

M. Chung-Kloth

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

31-10-2019