Assistent(e)

Apotheek Sassenheim

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Sassenheim

Wat ga je doen?

Je gaat als een allround apothekersassistent (fulltime of parttime) aan de slag binnen ons team. Consultvoering, zorg en aandacht voor de patiënt zijn erg belangrijk binnen onze apotheek.

Wie zijn wij?

Apotheek Sassenheim is een grote zelfstandige apotheek en is gelegen in het centrum van Sassenheim. Het team bestaat uit 1 beherend apotheker, 9 apothekersassistenten, 1 algemeen ondersteunend medewerker, 3 bezorgers en stagiaires. We zijn er voor onze patiënten, onze zorgpartners en voor elkaar. We hebben goede en laagdrempelige contacten met de huisartsen, de thuiszorg en andere zorgverleners in onze omgeving. De apotheek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over een eigen parkeerterrein.

Binnen ons team hechten we veel waarde aan integriteit, flexibiliteit, betrokkenheid en mensgerichtheid. Consultvoering, zorg en aandacht op maat voor de patiënt zijn onze speerpunten. Mede dankzij het gebruik van systemen als centralfilling, Track & Trace systeem en de 24-uurs afhaalautomaat verlopen de logistieke processen in de apotheek efficiënt. Hierdoor kunnen we de cliënten de nodige aandacht en zorg geven die ze nodig hebben.

Wat neem je mee?

Een afgeronde MBO opleiding apothekersassistent en goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Verder hechten wij veel waarde aan integriteit, flexibiliteit, betrokkenheid en mensgerichtheid.

Wat bieden we jou?

Een leuke en gezellige apotheek met voldoende uitdaging waarin jij je verder kan ontwikkelen.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO apotheken.

Goed om te weten!

Bij interesse kun je jouw CV en motivatiebrief e-mailen naar apotheker@apotheeksassenheim.nl

of solliciteer direct via Het Apotheekloket!

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met E. Babaie via 0252-210169.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Locatie

Hoofdstraat 190
2171BM Sassenheim
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Elnaz Babaie

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

12-10-2022