Apothekers Assistent(e)

Apotheek Valkenswaard

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Valkenswaard

Let op!! Ben je al langer apothekersassistente? Net afgestudeerd? Werk je als ZZP’er of via de detachering? Wil je graag herintreden in het vak?  Wij zoeken jou! Kom een dag met ons meelopen. Klikt het goed? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team van Service apotheek Valkenswaard.

Wat breng je mee?

Jouw enthousiasme voor het vak en een scherp oog voor verbeteringen. Gevoel voor humor en goede communicatie skills. Onderdeel willen zijn van een gezellig team en flexibel kunnen zijn naar collega’s toe. Daarnaast heb je een geldig diploma apothekersassistente nodig, je mag dus ook reageren als je die binnenkort krijgt.

Wat bieden we jou?

Wij staan samen klaar voor de klant, zowel aan de balie als telefonisch of via de mail of app. De werkzaamheden zijn afwisselend en dat houd het werk interessant. Wij zijn een betrokken en hecht team en onze apotheek houden wij goed georganiseerd. Door het volgen van nascholingen klassikaal en digitaal zorgen wij ervoor dat onze kennis op peil blijft. Ook voor het hebben van gezellige teamuitjes nemen wij de tijd en ruimte. Je kunt rekenen op de prima arbeidsvoorwaarden van de CAO Apotheken.

Service Apotheek Valkenswaard is een moderne apotheek gevestigd in het Medisch Centrum Emmalaan. De apotheek is voorzien van alle logistieke gemakken: track & trace, herhaalservice, Centralfilling, medicatierol, Service apotheek app, uitgifte-automaat en we werken sinds een jaar papierloos in pharmacom. Er is een hele korte lijn met de huisartsen, maar ook de andere zorgverleners in het medisch centrum.

De werkdagen en uren zijn bespreekbaar, ook wanneer je als ZZP'er werkt.

Wil je meer weten? Reageer dan op deze vacature. Bellen mag op het nummer 040-2012345, vraag dan naar Zoë, zij is de apotheker of mailen naar apotheker@apotheekvalkenswaard.nl t.a.v. Zoë Nelen- Haakmat.

Locatie

Emmalaan 11
5554 JM Valkenswaard
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Ilaha Mamedova

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

15-09-2023