Assistent(e)

Apotheekhoudende Huisartspraktijk Seroos

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Serooskerke

Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op korte termijn beschikbaar is om onze prakijk te komen versterken? Dan komen we graag met je in contact!

20u – 38u per week

Hoe zien je werkdagen eruit?

Never a dull moment!

Als apothekersassistent(e) ben je één van de gezichten van de praktijk en daarom (bij voorkeur) dagelijks op de praktijk te vinden. Met kennis op de inhoud en met een enthousiaste, collegiale persoonlijkheid, verwerk je o.a. recepten die vanuit het spreekuur komen, regel je alles rondom het bestellen van medicatie en verwerk je alles voor het PAH en de baxter. Om 10.30u is het tijd voor de dagstart met de assistentes en de huisarts. Het moment om zaken die aandacht vragen te bespreken en/of even rustig te kunnen overleggen met elkaar. En om 10.45u is het tijd voor koffie/thee! Daarna licht je patiënten goed en zorgvuldig voor bij uitgifte of vragen rondom medicatie en medicatiegebruik. En zorg je ervoor dat de apotheek opgeruimd achterblijft voor de collega’s en natuurlijk voor jezelf voor de volgende dag.

Wat neem je mee?

Vanzelfsprekend een afgeronde opleiding apothekersassistent(e) (mbo-niveau 4) en daarnaast is farmacologie jouw grote passie! Maar net zo belangrijk is het dat je goed en makkelijk communiceert, nauwkeurig werkt en een mindset hebt om te willen leren en ontwikkelen.

Waarom zou je bij ons willen werken?

In de prakijk in Serooskerke (Walcheren) wordt nauw samengewerkt in een team van twee huisartsen, een arts in opleiding (aios), praktijkondersteuners somatiek en GGZ, drie doktersassistentes, twee apothekersassistentes en een praktijkmanager. De praktijk is volop aan het professionaliseren; op inhoud en op communicatie en samenwerking. Het is de bedoeling dat iedereen fluitend naar zijn/haar werk gaat en fluitend weer naar huis! Alle mogelijkheden dus voor jou om hieraan, samen met je collega’s, een positieve bijdrage te leveren en de vruchten van te plukken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-huisartsenzorg en de salariëring ligt boven dat niveau, inclusief vakantiegeld & eindejaarsuitkering. Het dienstverband is in eerste instantie voor een jaar.

Wil je meer informatie of solliciteren?

De praktijk werkt met een vastgesteld functieboek volgens de richtlijnen van de LHV. De functiebeschrijving van apothekersassistent(e) is als bijlage toegevoegd. Meer informatie over de praktijk is te vinden op de website: https://huisartspraktijkseroos.praktijkinfo.nl/ Is je interesse gewekt? Stuur dan zo snel mogelijk je motievatie en cv naar huisarts Lucas Aulbers (huisarts@huisartsseroos.nl).

Locatie

Noordweg 133
4353AV Serooskerke
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Lucas Aulbers

Plaatsingsdatum

11-09-2023