Assistent(e)

City Plaza

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Spijkenisse

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste apothekersassistent(e) met interesse in persoonlijke patiëntenzorg. Apotheek City Plaza is gevestigd in een gezondheidscentrum in het centrum van Spijkenisse. Momenteel zijn wij op zoek naar een apothekersassistent(e) voor 24-36 uur per week en in eerste instantie kunnen we een tijdelijk contract aanbieden met uitzicht op een vast contract.

Wij zijn een kleinschalige Service Apotheek met veel oudere patiënten. Wij werken met CGM, Smart Tracking en hebben ook baxter patiënten en gebruiken hiervoor Boomerweb. Op een werkdag werken we met gemiddeld drie apothekersassistenten. Ook leiden we stagiaires op voor de apothekersassistentenopleiding. Er is snel en direct overleg mogelijk met andere zorgverleners zowel binnen als buiten het gezondheidscentrum. De werkdag begint om 9:00 uur en eindigt om 17:30 uur. Op zaterdag zijn we ook geopend van 10:30 uur tot 13:30 uur en kun je wisselend worden ingezet (niet wekelijks).

We verwachten dat je minimaal in het bezit bent van het apothekersassistentendiploma, maar elke vorm van werkervaring is ook welkom. We werken in een klein team dus samenwerken is van essentieel belang. De startdatum kunnen we in overleg vaststellen en wij hanteren de arbeidsvoorwaarden zoals deze in de CAO Apotheken staan vermeld.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met je CV naar apotheekcityplaza@ezorg.nl of bel 06-22137300.

Locatie

Dr JM den Uyllaan 9
3201WR Spijkenisse
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Dhr. I. Doomernik of dhr. M.H.H. Janssen

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

28-07-2023