Assistent(e)

Hofstad Service Apotheek

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Den Haag

Wat ga je doen?

Een van onze collega's verlaat onze apotheek voor een nieuwe uitdaging, kom jij ons team weer compleet maken? Per 1 januari 2021 hebben wij een vacature voor een gediplomeerde apothekersassistente(e) voor 32-36 uur per week.

Het werken aan de balie en geven van zelfzorgadviezen vormen de kern van jouw takenpakket. Je zult verder de diverse taken van het beroep van apothekersassistent uit gaan voeren. Van medicatiebewaking tot het uitvoeren van herhaalservice en van het geven van voorlichting aan de balie tot digitale begeleiding aan onze patiënten. Na een gedegen inwerkperiode, omvat deze functie uitdagende extra taken waarbij je verantwoordelijk wordt voor het begeleiden en verstrekken van medicatie aan HIV patiënten of aan Nederlanders in het buitenland. Oftewel, een uitdagende en afwisselende functie.

Wie zijn wij?

De Hofstad Service apotheek is een prachtige apotheek, gelegen in centrum Den Haag. Naast de farmaceutische zorg en het leveren van medicatie heeft de Hofstad Service apotheek een zeer ruim assortiment aan drogisterij artikelen en vrijwel alle cosmetica (o.a. CeraVe, Vichy, Eucerin en La Roche Posay).

De zorg rondom de patiënt staat ten alle tijden centraal. We onderhouden een uitstekende relatie met de huisartsen en de thuiszorg. Dit uit zich in een grote klanttevredenheid in de PREM. 

De apotheek kent unieke uitdagingen als zorg aan HIV patiënten, Nederlanders die wonen in het buitenland en vele toeristen/expats.

De monumentale apotheek is recent verbouwd en de werksystemen zijn modern. In de apotheek wordt hard gewerkt, gelachen en we werken goed samen met Alpha Service Apotheek. Het team bestaat uit 7 personen: 5 apothekersassistentes, 1 medewerker en 1 apotheker

De apotheek maakt gebruik van Central Filling, track & trace (ReceptLocatie) en Ncontrol. We zijn geautomatiseerd met Pharmacom. Als Service Apotheek besteden wij veel aandacht aan zelfzorg, voorlichting, farmaceutische patiëntenzorg (FPZ) en verbetering van kwaliteit, zowel intern als extern

Het centrum van Den Haag is het beste per fiets of per openbaar vervoer te bereiken. 

Wat neem je mee?

 • Je bent collegiaal, zelfstandig, communicatief vaardig en jouw kennis is up-to-date.
 • Je gaat graag nieuwe uitdagingen aan.
 • Je vindt het leuk om onze HIV patiënten begeleiden.
 • Je bent enthousiast en empathisch.
 • Ervaring met Pharmacom is gewenst.
 • Hoe is jou talenkennis? Vanwege de vele toeristen en expats is beheersing van de Engelse taal een pre. 

Wat bieden we jou?

 • een werkplek met unieke uitdagingen;
 • een leuke werkplek met gezellige collega's;
 • een hecht en ervaren team dat open staat voor een nieuwe collega;
 • tegelijk ook een werkplek waar jij je kan ontwikkelen en met nascholing je kennis up-to-date kan houden;
 • salariëring en arbeidsvoorwaarden conform CAO Apotheken.

Goed om te weten!

 • De apotheek is op zaterdag geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Beschikbaarheid op zaterdag is gewenst, volgens een rooster of wekelijks.
 • Ter kennismaking één dag(deel) meewerken behoort tot de mogelijkheden.
 • Omdat de apotheek tot een groep van negen apotheken behoort, is plaatsing in een andere apotheek ook mogelijk. Uiteraard alleen als je dat leuk vindt en ervoor open staat.

Heb je interesse? Solliciteer direct via Het Apotheekloket! 

Locatie

Korte Poten 7A
2511EB Den Haag
Routebeschrijving

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Mariska Groenendijk - Bos

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

25-11-2021