Assistent(e)

Service Apotheek Leidschenveen

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Den Haag

Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG) is één van de grote eerstelijns zorgaanbieder in Den Haag. De organisatie bestaat uit acht gezondheidscentra en zes apotheken. Binnen de apotheken werken we met teams waarbij we aandacht voor elkaar en de cliënten erg belangrijk vinden. Samen met de gezondheidscentra bieden wij geïntegreerde eerstelijns zorg op maat aan onze patiënten uit de wijk.

Wil jij samen met ons meewerken om de gezondheid in onze wijken te bevorderen? Dan ben jij degene die wij zoeken! Voor onze Apotheek Leidschenveen zijn wij per direct op zoek naar gedreven en enthousiaste Apothekersassistente (24-36 uur per week).

Wat ga je doen?

Je belangrijkste taak is om samen met je collega’s de volledige medicijnuitgifte voor te bereiden en klaar te zetten. Daarnaast sta je cliënten op een vriendelijke manier te woord en adviseer je over het juiste gebruik van de geneesmiddelen. Ook promoot je actief de verkoop van andere artikelen die in de apotheek verkrijgbaar zijn.

Wat vragen wij?

Wij worden enthousiast van kandidaten die de opleiding apothekersassistente hebben afgerond. Ook verwachten wij dat je aantoonbaar,  minimaal twee jaar werkervaring hebt als apothekersassistent en kunt werken met Pharmacom nieuw. 

Als persoon vinden we het belangrijk dat je rust en overzicht houdt in een hectische omgeving. Daarnaast zijn samenwerken, zelf organiserend vermogen, collegialiteit en flexibiliteit belangrijke competenties. 

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden een tijdelijke aanstelling met uitzicht op verlenging. Voor het arbeidsvoorwaardenpakket volgen wij de CAO apotheken. We vinden ontwikkeling  en digitalisering erg belangrijk en daarom bieden wij diverse mogelijkheden om je bij te scholen. Ook hebben wij regelmatig leuke uitjes met het team. 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met dhr. R. Lalbahadoersing, manager apotheken, tel. 06-42455221.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Bij voorkeur kun je, je brief en cv sturen naar rlalbahadoersing@shg.nl, manager apotheken onder vermelding van het vacaturenummer 19-04.

Wil je meer weten over SHG, kijk naar onze website www.shg.nl.

Locatie

Harriet Freezerhof 194
2492JC Den Haag
Routebeschrijving

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Dhr. R. Lalbahadoersing

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

08-07-2021