Assistent(e)

Service Apotheek Sasburg

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Sneek

Wij bieden een gecertificeerde, moderne, groeiende stadsapotheek, met veel ruimte voor scholing en persoonlijke ontwikkeling, FPZ projecten en GDS (Baxter). Service Apotheek Sasburg maakt deel uit van de maatschap Service Apotheken Sneek met 3 apotheken.

Wat neem je mee?

Ben jij patiëntgericht, een teamspeler en communicatief vaardig? Wellicht is deze baan precies wat je zoekt. Je bent een gediplomeerd apothekersassistente. Je bent enthousiast en betrokken. Je kunt je inleven in de patiënt en denkt mee met wat de patiënt nodig heeft. Daarom bied je zo optimaal mogelijke zorg aan onze patiënten. Je houdt van aanpakken en van de uitdaging die veranderingen in werkprocessen met zich mee brengt. Voor onze apotheken zijn wij op zoek naar een apothekersassistente voor minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week. 

Wat bieden we jou?

Gezellig team en afwisseling van taken. Service Apotheek Sasburg maakt gebruik van alle mogelijkheden van de Service Apotheek formule. Service Apotheek biedt uitstekende cursussen en ondersteuning voor op de werkvloer, zodat jij je verder kunt ontwikkelen als assistent. We werken met het FPZ project SARA, waarmee we Astma en COPD patienten extra ondersteuning geven. Verder is de apotheek voorzien van de Herhaalservice, App, een 24-uurskluis, track&trace en SmartFill. Je krijgt een uitgebreide begeleiding tijdens je inwerkperiode, maar ook daarna.

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via Het Apotheekloket!
Voor meer info over deze baan kun je contact opnemen met Hans schuurman, E hansschuurman@apotheeksasburg.nl of 0515411711.

 

Locatie

Ype Staakstraat 1
8607BH Sneek
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

hans schuurman

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

11-10-2022